|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
![]() Join Date: Aug 2005
![]() |
No cóż, ponownie muszę zadać pytanie użytkownikom MAMBO, którzy znają się na tym bez wątpienia bardzo dobrym CMS’ie.
Jak dotychczas w kilku moich problemach nikt nie był w stanie pomóc, więc może teraz się uda. O zalogowaniu na stronie nowego użytkownika otrzymuję informację na maila i to jest OK. Są jednak użytkownicy, którzy potrafią na stronie założyć konto, zalogować się a ja nie dostaję o takim informacji na maila a co najważniejsze nie widzę go w spisie użytkowników panelu administracyjnego strony. Takiego użytkownika zalogowanego pokazuje mi jedynie modół na stronie, informujący o aktualnie obecnych osobach. Jak takim sytuacją zapobiec albo wylogować takiego użytkownika? |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Join Date: Feb 2006
![]() |
W panelu admina masz moduł zalogowani - takie czerwone krzyżyki po prawej.
Klikając na nie wylogowujesz wybranych użytkowników.
|
|
|
#3 |
![]() |
No to, to ja wiem.Pytam się jak wylogować użytkownika, którego właśnie w tym spisie nie widać. Miałem taki przypadek, że użytkownika w tym spisie nie widać a jest zalogowany na stronie. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Join Date: Feb 2006
![]() |
To dziwne...
|
|
|
#5 |
![]() |
Tak było bez ustawionej opcji w konfiguracji witryny Aktywuj nowe konta użytkowników.
Teraz zaznaczyłem tą opcję i każdy musi potwierdzić rejestrację zanim będzie mógł się zalogować. Na razie chyba jest OK. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|