PDA

View Full Version : Moj novi mambo u izradi

Arba
February 13th, 2006, 13:27
Evo linka na moje mambo stranice u izradi-http://elegancereef.com/allnew/index.php.Ako imate sugestije sto bi trebao promijeniti,dodati,kritike .... slobodno ih postajte.Posto su ovo stranice u izradi neki clanci i componente nisu jos gotove te stoje na stranicama radi testiranja.Prije 2 dana su mi ubacili virtuemart shop i nesto ne stima bas najbolje sa njime ;) ali se nadam da cu to ispraviti.Dizajn i sve oko njega je moja ideja a tehnicke poslove mi obavlja designformambo firma.Ja nazalost nemam pojma o instalaciji ili bilo cemu vezano za programiranje :( .Drago mi je sto smo dobili ovaj podforum i da cu dobiti savijete koje ce mi pomoci da barem nesto sam napravim ili shvatim u cemu je greska,ako nista drugo.

Arba
February 13th, 2006, 13:52
Hvala na komplimentu,mislio sam da se ljudima bas ne svida ovako jednostavan dizajn :) .Sto se tice ronjenja pod ledom imamo tu mali clanak o Domagoju Jakovcu koji je srusio svijetski rekord u ronjenju pod vodom-http://elegancereef.com/allnew/index.php?option=com_content&task=view&id=97&Itemid=27 imam i film pa gledam kako da ga komprimiram i stavim na site.Vec kad smo kod filmova i medija znas li mozda koji dobru komponentu koju mogu ubaciti u mambo za prikazivanje video i audio fila,moze biti i komercijalna komponenta?Imam mosmedia lite ali sa njom ne mogu audio file staviti u loop tako da mi svira muzika non stop u pozadini nekih clanaka ;) .Razmisljao sam da kupim mosmedia full ali sam procitao temu na ovom forumu o toj komercijalnoj verziji i sad ne znam da li da se odlucim na nju ili ne.Sve ove fre komponente nemaju mogucnost da stavim audio file u loop i sve,naravno za koje ja znam,imaju autoplay i ispod fila link za download sto mi se ne svida.
Sorry na ovoliko puno pitanja ali da iskoristim situaciju dok jos nije guzva na forum :)

Michelini
April 29th, 2006, 12:12
:confused: public_html/mambo/language/.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in :confused:

što da radim, da uklonim problem i da se mogu normalno logirati.

maricic
May 2nd, 2006, 08:46
možda nemaš stvarno tip jezika?!?!?!?:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: